Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@07:12:09 GMT

وچان کردستان مدعی جدید لیگ برتر فوتبال زنان

تاریخ انتشار: ۷ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۶۹۲۲۴

وچان کردستان مدعی جدید لیگ برتر فوتبال زنان

نیم فصل اول لیگ برتر فوتبال زنان روز گذشته (جمعه) با دیدار تماشایی میان شهرداری بم و وچان کردستان به پایان رسید. بمی‌ها در این دیدار برابر وچان به برتری ۳ بر ۲ دست یافتند. رقابتی پایاپای میان تیم صدرنشین و تیمی که در رده دوم جدول قرار دارد.

گرچه شهرداری بم قهرمانی چند فصل را یدک می‌کشد اما از اتفاق‌های جدید در این فصل رشد خوب وچان کردستان و تغییرات متفاوت این تیم محسوب می‌شود که در طول این نیم فصل آن را تجربه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تیم در فصل گذشته با نام «ره یاب ملل مریوان» در رده چهارم جدول قرار داشت اما در این فصل با تیم آذرخش تهران ترکیب شد و با عنوان جدید آذرخش کردستان به مصاف حریفان رفت و با ۲ پله صعود به رده دوم جدول رسید.

تیم آذرخش تهران نیز در فصل گذشته در قعر جدول حضور داشت، اما در این فصل هم نتوانست در کنار کردستان ترکیب مناسبی داشته باشد. به همین دلیل با درگیری میان مدیران این ۲ تیم و پایبند نبودن آذرخش به تعهدات مالی، سنندج از این تیم جدا و با عنوان وچان کردستان به مسیر طلایی خود ادامه داد.

نه تنها این جدایی سبب از هم پاشیده شدن این تیم نشد، بلکه کادر فنی وچان اظهار داشتند که از این جدایی خرسند هستند و  بازیکنان آذرخش در نیم فصل نقشی در تیم ایفا نکرده‌اند و اگر کردستان را ترک کنند، مساله‌ای پیش نمی‌آید.

مسیر آذرخش دوباره جدا شد و بدنبال تیمی می‌گشت تا بتواند با خرید امتیاز آن، با ترکیب جدیدی وارد میدان شود.

در این میان زاگرس شیراز تیمی که به دلیل مشکلات مالی در آستانه انصراف از لیگ برتر قرار گرفته بود و با مذاکره مدیران ۲ تیم آذرخش و شیراز با ترکیب جدید به مسیر خود ادامه داد.

زاگرس شیراز نیز همچون آذرخش از نظر امتیاز در شرایط خوبی قرار نداشت. بنابراین با این ترکیب هم شاهد برد آنان در دیدارهای بعدی نبودیم و این تیم همچنان در رده دهم جدول باقی ماند.

اما تیم دیگری که در این فصل به تازگی حضور یافت و در ابتدا نمایش قدرتمندی از خود نشان داد، هیات فوتبال البرز بود. تیمی که تا هفته ششم با ۱۳ امتیاز پس از وچان در رده سوم ایستاده بود اما بتدریج در جایگاه هفتم قرار گرفت و تیم‌های مدعی قهرمانی مانع بهبود رده‌بندی البرز شدند.

شهرداری سیرجان که نایب قهرمان فصل گذشته بود در این نیم فصل در رده چهارم ایستاد.

بنظر می‌رسد این فصل با تغییرات زیادی در تیم‌ها روبرو شده‌ایم. برخی تیم‌ها که تصور می‌شد همچون سیرجان جایگاه قهرمانی نیم فصل را از شهرداری بم بربایند، در رده‌های پایین‌تر ایستادند و تیمی چون وچان از رده‌های پایین‌تر به نایب قهرمانی نیم فصل نایل آمده است.

با این اوصاف هنوز نیم فصل دوم باقیست تا سرنوشت قهرمان و نایب قهرمان لیگ برتر فوتبال زنان مشخص شود. باید دید که آیا رده‌بندی تیم‌ها تغییر اساسی خواهد کرد و وچان از پس حریفی چون بم برمی‌آید یا خیر.

برچسب‌ها شهرداری بم فوتبال زنان آذرخش کردستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرداری بم فوتبال زنان آذرخش کردستان شهرداری بم فوتبال زنان آذرخش کردستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۶۹۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت بودجه و عملکرد دستگاه‌های سیاست‌گذار در حوزه زنان و خانواده

به گزارشگروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، دفتر مطالعات آموزش و فرهنگ  مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، در گزارشی با عنوان «بررسی بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور (۲۱): حوزه زنان، خانواده و جوانی جمعیت» آورده است که گزارش پیش‌رو به بررسی جداول تفضیلی اعتبارات حوزه زنان، خانواده و جوانی جمعیت در بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳، مقایسه رشد اعتبارات دستگاه‌های اصلی، سنجش میزان انطباق جداول با احکام بودجه‌ای سال ۱۴۰۳، ارزیابی سنجه‌های عملکردی و ارائه پیشنهاد‌هایی در این زمینه خواهد پرداخت. 

این گزارش بیان می‌کند که از جمله نکات مثبت و متمایز بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ در مقایسه با سنوات گذشته پررنگ‌تر دیده شدن و همچنین شفاف شدن موضوعات و دستگاه‌های مرتبط با قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در قالب جدول (۲۳) است. این امر نقش قابل‌توجهی در روشن‌تر شدن نحوه هزینه‌کرد این اعتبارات و به‌ویژه نظارت عملیاتی‌تر در فرایند بودجه اعمال می‌کند. 

این گزارش مطرح می‌کند که علاوه‌بر این روشن شدن سهم هر یک از دستگاه‌ها و هم چنین میزان اعتبار اختصاص یافته به آنها از منابع بند «ب» تبصره «۱۳» را باید از جمله نکات مثبت دیگر لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ در حوزه خانواده، زنان و جوانی جمعیت دانست.

 

* سنجه‌های ارزیابی عملکرد دستگاه‌های سیاست‌گذار در حوزه زنان

این گزارش ادامه می‌دهد که نگاهی به سنجه‌های ارزیابی عملکرد دستگاه‌های سیاست‌گذار در حوزه زنان و خانواده در لایحه بودجه نشان‌می‌دهد این سنجه‌ها از یک‌سو جامع و مبتنی‌بر شرح وظایف تخصصی دستگاه‌ها طراحی نشده و از سوی دیگر مبنای پیش‌بینی مقدار ۱۴۰۳ در آنها روشن نیست. علاوه‌بر این عملیاتی نبودن برخی شاخص‌ها جهت سنجش و عدم تطابق با برنامه هفتم پیشرفت از دیگر ایرادات این سنجه‌هاست. 

* نظارت‌پذیرتر شدن و شفاف‌تر شدن هزینه‌کرد 

مرکز پژوهش‌های مجلس در این گزارش پیشنهاد می‌دهد که می‌شود با هدف نظارت‌پذیرتر شدن و شفاف‌تر شدن هزینه‌کرد اعتبارات حوزه زنان، خانواده و جوانی جمعیت این موارد در بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳ اعمال شود؛ انتقال اعتبار تملک دارایی سرمایه‌ای دبیرخانه ستاد حمایت از خانواده و جوانی جمعیت از جدول (۹) ردیف‌های متفرقه به جدول (۷)، انتقال ردیف دبیرخانه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت از ذیل سازمان برنامه و بودجه به ذیل نهاد ریاست‌جمهوری، پیش‌بینی بخشی از اعتبار جدول (۱۲) برای موضوع ساماندهی روش‌های جایگزین نوین در حوزه ناباروری و پوشش بیمه پایه آنها (حکم بند «ب» ماده (۸۱) مصوبه برنامه هفتم پیشرفت) از محل بخشی از اعتبارات بند «ترویج فرهنگ فرزندآوری و اقدامات مؤثر در راستای جوانی جمعیت».

* سنجه‌های عملکرد حوزه زنان خانواده و جوانی جمعیت

این مرکز همچنین پیشنهاد می‌کند که سنجه‌های عملکرد حوزه زنان خانواده و جوانی جمعیت در جدول (۷-۲) مبتنی‌بر مصوبه برنامه هفتم پیشرفت وظایف تخصصی دستگاه اصلاح و تکمیل شود. موضوع اختصاص زمین رایگان برای خانواده‌های دارای چهار فرزند و بیشتر زیر بیست سال و خانواده‌هایی که فرزند سوم آنها پس از قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به دنیا آمده مورد توجه قرار گیرد. همچنین سامانه برخط برای صدور شناسه ویژه برای مادران دارای سه فرزند و بیشتر (ماده (۲۵) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت)، راه‌اندازی مراکز تسهیلات زایمانی در مناطقی که دسترسی یک ساعته به پزشک ندارند (ماده (۴۹) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت)، کاهش در سن بازنشستگی برای مادرانی که صاحب فرزند می‌شوند (بند «ت» ماده (۱۷) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت)، مهدکودک سازمانی (ماده (۲۲) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت)، بیمه درمان ناباروری (ماده (۴۳) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت)، توسعه فرهنگ واسطه‌گری در امر انتخاب همسر (ماده (۳۷) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت) در جدول (۲۳) و اختصاص بخشی از اعتبار این جدول برای اجرایی شدن موارد یاد شده از محل بند‌های «افزایش مشارکت و مردمی‌سازی و انجام فعالیت فرهنگی و ردیف اجرای احکام عمومی مندرج از قانون جوانی جمعیت» ایجاد شود. همچنین مصادیق عبارت «اجرای احکام عمومی مندرج از قانون جوانی جمعیت» در جدول (۲۳) لایحه بودجه روشن شود. 

متن کامل گزارش را اینجا بخوانید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ادعای خبرنگار عراقی : بارزانی در سفر به تهران، تعهداتی داد
  • ۳ مدعی صعود به لیگ برتر پیروز شدند؛ نفت MIS از قافله جا ماند
  • ادعای خبرنگار عراقی: بارزانی در سفر به تهران، تعهداتی داد
  • جدول رده‌بندی لیگ برتر فوتبال | استقلال صدر را از پرسپولیس پس گرفت
  • پیروزی نفت آبادان درلیگ برتر فوتبال
  • جدول رده‌بندی لیگ برتر پس از صدرنشینی استقلال
  • کریستال پالاس - منچستریونایتد؛ ترکیب رسمی
  • ترکیب سپاهان برای دیدار مقابل استقلال خوزستان؛ هفته بیست و هفتم لیگ برتر
  • ترکیب احتمالی استقلال برای دیدار با ذوب آهن
  • وضعیت بودجه و عملکرد دستگاه‌های سیاست‌گذار در حوزه زنان و خانواده